Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin düzenlediği “Aileyi ve Milli Koruma” konulu basın toplantısında İstanbul Sözleşmesi uzantılı 6284 sayılı Kanun'un kaldırılması konusunda çağrıda bulundu.

Erbakan, "İstanbul Sözleşmesi'nin uzantısı, haksız, hukuksuz, ayrıştırıcı bir garabet halindeki 6284 sayılı Kanun'un bir evvel yürürlükten kaldırılması gerektiğini ifade ediyoruz. Dış güçlerin oyunlarına alet olmayın. Aynı zamanda yıkılan bu yuvaların, babasız kalan bu çocukların günahına ortak olmayın.” dedi.

“Aileyi dağıtıp ülkeleri kolay lokma haline getirmek istiyorlar”

Milleti, insanlığı ve yetkilileri uyarmak amacıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Erbakan, dış güçlerin ve küresel ırkçı emperyalizmin oyunlarına karşı uyarı vazifelerini yaptıklarını söyledi.

Erbakan, İstanbul Sözleşmesi'yle aileyi ve aile çekirdeğini oluşturan kadın ve erkeği birbirinden koparıp dağıtmaya çalıştıklarını iddia ederek, “Aile yapısını, birliğini bozup dağıttıktan sonra sağlıklı bir toplum yapısı da sekteye uğrayacak ve ülkeler kolay yutulacak lokmalar haline gelecektir. Bu noktada CEDAW, İstanbul Sözleşmesi gibi uluslararası sözleşmeleri devletlere dayatmaktadırlar.” ifadelerini kullandı.

“10 milyon insan 6284 sayılı kanun yüzünden mağdur oldu”

Cedaw Sözleşmesi ve İstanbul Sözleşmesi'nin arkasında Dünya Siyonizmi’nin olduğunu belirten Erbakan, “Bu çok açık bir gerçektir ve İstanbul Sözleşmesi doğrultusunda çıkarılan 6284 sayılı kanun da aile yapısının bozulması ve yuvaların yıkılması için düzenlenmiştir.” diye konuştu.

Erbakan, 6284 sayılı kanunun İstanbul Sözleşmesi’nin bir ürünü olduğunun altını çizerek, “Kanun sebebiyle Adalet Bakanlığı Adli Sicil İstatistik Genel Müdürlüğünden elde edilen resmi verilere göre son 5 yılda 1 milyon 973 bin baba evden uzaklaştırılmış. Yani yaklaşık olarak 2 milyon aile ve dolayısıyla yaklaşık 10 milyonu insan bu garabet kanun yüzünden mağdur olmuştur. 2 milyon yuva yıkılma noktasına gelmiş, çoğu da yıkılmıştır.” dedi.

“İstanbul sözleşmesinin uzantısı 6284 sayılı kanun kaldırılmalıdır”

Kadın ve erkeğin çatışmasını ve ayrılmasını istediklerini belirten Erbakan,  “Boşanma ve ayrılma istiyorlar. Aile ortadan kalksın istiyorlar, üreme ve çoğalma istemiyorlar. Kendi içindeki sinsilikler, tutarsızlıklar, mantıksızlıklar bunu açık bir şekilde ortaya koyuyor. İstanbul sözleşmesinin uzantısı haksız, hukuksuz, ayrıştırıcı, kutuplaştırıcı bir garabet halindeki 6284 sayılı kanunun bir an evvel yürürlükten kaldırılması gerektiğini burada bir kez daha ifade ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“LGBT propagandasının arkasında da aynı güçler var”

Ahlaki ve manevi açıdan çökmüş toplumların kontrol edilmesinin daha kolay olacağını bu yüzden de LGBT gibi sapkınlıkların teşvik edildiğini iddia eden Erbakan, "Hollywood tarafından son üç senede yapılan üç filmden bir tanesinde LGBT izlerini görmeniz mümkün. Medya ile rol modelleriyle yapılan propaganda ile bunun normalleştirilmesi, toplumsal cinsiyet kavramıyla cinsiyetsiz toplum inşa edilmesi, doğal ve sağlıklı yoldan üremenin, çoğalmanın durdurulması ve aynı zamanda toplumsal ahlakın sekteye uğratılması. LGBT propagandasının arkasında da aynı güçler aynı amaçla duruyorlar." ifadelerini kullandı.

“Küresel çeteye karşı dimdik ayaktayız”

Erbakan, nesilleri ahlaki erozyona uğratmak isteyen yeni dünya düzenine karşı, ayakta olduklarını vurgulayarak, “Karbon salınımı ve sözde küresel iklim değişikliği bahane edilerek, gelişmekte olan ülkelerin sanayilerine, ülkelerin bağımsızlık ve egemenliklerine son veren, tarım ve hayvancılığı bitirmek isteyen, insanlığa, insanın fıtratına saldıran tüm Siyonist projelerine karşı dimdik duracağımızı açık bir şekilde ifade ediyoruz.” dedi.

Genel Başkan Erbakan’ın konuşmasından sonra toplantıya katılan Uzman Klinik Psikolog Miktad Ertem, İklim Bilimci Prof. Dr. Doğan Yaşar, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Serhat Fındık, Araştırmacı Yazarlar Sema Maraşlı ve Haluk Özdil açıklamalarda bulundu.

Hibya Haber Ajansı