İlçenin 67 mahalle muhtarı ile birlikte büyük ve güçlü bir aile olduklarını belirten Başkan Yılmaz; “Toroslarımızın gelişimi ve değişimi noktasında gösterdikleri özverili gayretlerinden dolayı tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Başkan Yılmaz, muhtarların, demokrasinin temel taşı olduğunu vurgulayarak, ekonomik ve sosyal kalkınmanın yerelden başladığına dikkat çekti.

“Çevik ve Sosyal Belediyecilik Anlayışımızda Muhtarlarımızın Ayrı Bir Yeri Var”

Göreve geldikleri günden bugüne kadar muhtarlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Yılmaz; “Muhtarlar, yerel yönetimde belediyelerimizin, mahallelerdeki gözü, kulağı ve sesi olmuştur. Çevik ve Sosyal Belediyecilik anlayışımızda muhtarlarımızın ayrı bir yeri vardır. Toroslar Belediyesi olarak mahalle muhtarımızla birlikte el ele veriyor, sevgi, hoşgörü ve güler yüzle hemşehrilerimize hizmet ettiğimiz ilçemizde hiç eksilmeyen heyecanımızla çalışıyoruz. Kamu kurumları ve halk arasında önemli bir görevi üstlenen kıymetli muhtarlarımızla el birliğiyle çalışmaya ve çalışmalarımızla örnek olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal eden muhtarlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.