Ak Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, tedavi gördüğü Çam ve Sakura Şehir Hastanesi çıkısında açıklama yaptı.

Yıldırım, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli basın mensupları, bundan tam 1 hafta önce 20 Ekim'de Sayın Cumhurbaşkanımızın  kardeş Azerbaycan'a yaptığı Karabağ bölgesine yaptığı ziyarette ayrıca çeşitli açılışlar ve temel atmalar sebebiyle heyet halinde Azerbaycan'a gitmiştik.

Dönüş yolunda benim İstanbulMilletvekili Şamil Ayrım'ın ve yakın koruma Oğuzhan Demirci'nin içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Birkaç takla attık ağır bir kaza geçirdik. Hamd olsun Rabbimize şükrediyoruz. Rabbim sakladı, korudu. Milletimiz duası eşimizin dostumuzun duası bizim bu kazadan yaralarla sağ çıkmamıza versile oldu. Başında cerrahi müdaha gerektiren bir kesik, amiliyet edildi. Ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı, bu da ameliyat ile düzeltildi.  İki kaburga kırığım var, zamanla iyileşecek. Çeşitli yerlerde doku kas ezikler var. Bunlarda zaman içerisinde toparlanacak. İlk müdahale Azerbaycan'da yapıldı.

Dost kardeş Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e teşekkür ediyorum. Hergün birkaç sefer aramak suretiyle doktorlarımızdan rapor alan Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Çam ve Sakura Şehir Hastanesi kısa sürede toparlanmamıza katkı sağlayan Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.  Tedavimiz sırasında birçok kimsenin desteği var. Hastanede hemşireler, doktorlar bütün bu sağlık ekibimize şükranlarımızı sunuyoruz. Kazanın olduğu andan itibaren süratle ailem eşim Semiha Hanım'a çocuklarıma ve bütün aile bu zor süreçte gösterdikleri destekden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra tedavimiz evde devam edecek. Hayırlı günler diliyorum sağolun."

Hibya Haber Ajansı