Burhanettin Kocamaz’ın Mersin’e ihanet ettiğini belirten Kılavuz “Sen Mersinli olup Mersin’e ihanet eden, Mersin’i Pkklılara peşkeş çeken, Mersin’in evladını ekmeğinden eden biri olarak anılacaksın” dedi.

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:

Davasını Satarak İhanetin Kitabını Yazan, Kapı Kapı Dolaşarak CHP’ye Seçim Kazandıran, Hdp/Pkklılara Belediyenin Kapılarını Açan İP’li Burhanettin Kocamaz’a Anladığı Dilden Cevabımızdır!

Açıklamalarım canını çok mu yaktı Burhanettin Kocamaz! Yoksa gerçekler uykunu mu kaçırdı? Sen bunca şehit vermiş bir davaya ihanet ederken üstüne bir de zillet ittifakı ile düşüp kalkarken ne duruma düşerim sonum ne olur diye hiç düşünmedin mi? İşte şimdi düşün!

Ey düşkün Burhanettin Kocamaz! Bölmeye o kadar alışmışsın ki davaya ihanet edip böldüğün gibi vatanı bölmeye çalışanların değirmenine su taşıdığın gibi şimdi de memleketleri bölmeye başlamışsın! Senin izansız ve idraksiz sözde milliyetçiliğinden de zaten bu beklenir!

Ey Burhanettin Kocamaz! Biz Edirneli ve Karslıyız, Mersinli ve Sinopluyuz! Niğdeli olmaktan da gururluyuz! Doğudan batıya bu vatanın çocuğuyuz! Devletimize ve milletimize hizmete yeminliyiz! Sen hala öğrenemedin mi? Sen CHP-Hdp ile iş pişirip davamıza ihanet ederken biz davamız uğruna gece gündüz çalıştık!

Hem belediye başkanıyken herkesi kucakladığından dem vuruyor hem de insanları oralı buralı diye kamplara ayırıyorsun. Benim Niğdeli oluşumu eleştirirken Türkiye’nin her şehrinden Mersin’de yaşayan, kendini Mersinli olarak gören insanların yüzüne utanmadan nasıl bakıyorsun?

Ey Burhanettin Kocamaz! Mersin’in kaderiyle oynayan sen mi Mersinlisin! Mersin’in anlayışında var mı senin gibi terör örgütleri ile yol yürüyenlere ortaklık eden? Mersinlinin karakterinde var mı senin gibi ekmek yediği kaba pisleyen!

Sen Mersinli olup Mersin’e ihanet eden, Mersin’i Pkklılara peşkeş çeken, Mersin’in evladını ekmeğinden eden biri olarak anılacakken ben Mersin milletvekili olmayı şeref sayan, Mersinimiz ve memleketimiz adına çalışmayı onur sayan biri olarak hatırlanacağım!

Ey Burhanettin Kocamaz! Emek hırsızlığından bahsedeceksen önce seni beş dönem belediye başkanı yapıp adam eden hareketin emeğinden bahset! Asıl hırsızlık; Miliyetçi-Ülkücü Hareketin elindeki belediyeyi siyasi hırslarla CHP/Hdp ittifakına teslim edecek kadar gözü dönmektir.

Ey Burhanettin Kocamaz! Büyüğe saygıdan bahsetmişsin! Sen ki dava büyüğünün kararına saygı duymayıp partine de davana da ihanet eden, dava büyüğü şehitlerimizin kanlarıyla ödediği emeği gasp eden bir müfterisin! Seni büyük yapan bu hareketti! Yoksa sen bir hiçsin!

Ey Burhanettin Kocamaz! Bizim nerede olduğumuzu sormuşsun. Bizi işçiye, çiftçiye, köylüye, kentliye; bizi Büyük Türk milletinin yüreğine sor! Öğrenirsin! Biz; beşikten mezara Başbuğumuzun izinde, Liderimizin emrinde, davamızın hizmetinde yemin ettiğimiz yerdeyiz. Sen bilmezsin!

Ey nankör Burhanettin Kocamaz! Biz daima üç hilalin çatısı altındayken sen; Başbuğumuzun vefatından sonraki ilk kongrede onun bunun tarafında, 15 Temmuz Fetö ihaneti öncesindeki kongrede ihanet hareketinin ortasında, MHP’ye kumpas kuranları ise belediye kadrolarına doldurmakla meşguldün!

Biz MHP ve Ülkü Ocaklarında verilen her vazifeyi tarihi bir sorumlulukla yerine getirme gayesinde; vatanımıza milletimize hizmet düsturundayken sen; seni 25 yıl belediye başkanı koltuğunda oturtan bu harekete ihanet etme derdindeydin!..

Bak sana bir atasözü : “Kişi kendinden bilirmiş işi.” Herkesi kendin gibi makam uğruna her şeyi yapanlardan, ona buna yaltaklananlardan sanma! Unutma ki menfaatleri uğruna ideallerini satanlar, idealleri uğruna menfaatlerini hiçe sayanları anlayamazlar!

Ey Burhanettin Kocamaz! Hadi gözünü siyasi hırslarla kör ettin! Okuma yazmanı da mı kaybettin! Mersinim ve hemşerilerim için 4 yılda yaptığım konuşmaların ve çalışmaların zekatını versem bir ömür yanına yetişemezsin! Cehaletini gidermemi istersen oku öğrenirsin!

Ey Burhanettin Kocamaz! Çin atasözlerine kadar gitme! Bak ne demiş eskiler: “Şecaat arz ederken merd-i kıbtî sirkatin söyler!” Kerameti kendinde sanma! Kahramanlık taslarken en büyük marifetinin emek hırsızlığı olduğunu da böyle ortaya döküp saçma!

Ey Burhanettin Kocamaz! Sen daima belediyelerde çalışan Mersin’in onca evladının işinden ekmeğinden edilmesine sebep olan biri olarak anılacaksın! Sen daima Mersin’in evlatlarının nice zulümlere ve sürgünlere maruz kalmalarına sebep olan biri olarak hatırlanacaksın!

Ey Burhanettin Kocamaz! Sen daima Mersin Büyükşehir Belediyesi kadrolarının Hdp/Pkklılara peşkeş çekilmesinin müsebbibi olarak anılacaksın! Sen daima Mersin’i Pkklılara teslim edenlerle yol yürüyen, ihanete ortaklık eden biri olarak hatırlanacaksın!

Sen ki MHP kazanmasında kim kazanırsa kazansın diyerek Mersin’i CHP/Hdp ittifakının insafına bırakan; Başbuğumuza, Liderimize, davamıza ve şehitlerimize ihanet eden biri olarak lekeli ve kirli bir hayat süreceksin! Bu ayıp utanmayı bilene yeter Burhanettin Kocamaz!

Bilirsin ki bizde haine, gafile, terör örgütleriyle ittifak edene, siyasi hırslarla davasına sırt çevirene, satılık zihinlere, kendine saygısını yitirenlere, makam ve mevki uğruna her türlü kılığa girenlere saygı yoktur!

İşinden ekmeğinden ettiğin, aile düzenini bozduğun, ahını aldığın masum ve mazlum insanlarımızın hakkını ve hukukunu korumaya, onlara bu zulmü reva görenlerin uykularını kaçırmaya, Mersinimize karanlık günler yaşatanlara hesap sormaya Allah şahidim olsun ki yeminliyim!