ŞANLIURFA - 30.11.2022 - HİBYA - AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, tüm Şanlıurfalıları 3 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet etti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Haliliye İbrahim Tatlıses Gastronomi Merkezi’nde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kırıkçı'nın yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“3 Aralık Cumartesi günü cumhurbaşkanımızı Şanlıurfa’ya gelişiyle ilgili, teşrifiyle ilgili sizlerle bir araya gelmek istedik. Bu vesileyle bir aradayız. İnşallah 2019’dan bu yana pandemi münasebetiyle Cumhurbaşkanı Şanlıurfa’ya gelemedi. Program yoğunluğunun olmasıyla birlikte uzun bir aradan sonra inşallah Şanlıurfa halkıyla cumartesi günü buluşacak. Kendisi de Şanlıurfa’yı özlemişti, Şanlıurfa halkı da onu özlemişti. Bu özlemi hep beraber gidereceğiz. Aslında Cumhurbaşkanı Şanlıurfa’ya bir miting için gelmiyor, aslında açılışlar için geliyor. Ancak AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh, sevda, ilgi, aşk o kadar fazla ki bizim açılışlarımızda kapalı salonlara, kapalı alanlara sığmadığı için biz toplu açılış törenlerimizi de açık alanlarda yapıyoruz ve bir miting havasına, bir

AK Parti İl Başkanı Kırıkçı, ‘Yaklaşık 12 Milyar TL’lik toplam bir yatırımın açılışını yapacak. Tüm Şanlıurfa halkını, tüm hemşerilerimizi 3 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’de Abide Kavşağındaki toplu açılış törenine davet ediyorum” dedi.

Hibya Haber Ajansı