Mersin’de Özel Yükselen Lodos Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrenci ve velileri, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü“ dolayısıyla farkındalık yürüyüşü yaptı.

Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Doğan Sütpak, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Kurumumuz 1998 yılından beri Yenişehir ilçemizde özel eğitime ihtiyaç duyan çocuk ve gençlerimize yönelik eğitim vermektedir. Gelişime ve geliştirmeye açık olan uzman ekibimizle başarılı bir şekilde faaliyet göstermekteyiz.

Yükselen Lodos Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak bu konuda toplumsal farkındalığı arttırarak, tüm gelişmeler ve yeniliklerin ışığında bilimin öncülünde bir özel eğitim merkezi olma hedefiyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 3 Aralık Dünya Engelliler gününde toplumsal farkındalığı artırmak amaçlı öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bizler her zaman engelli bireylerimizin desteklendiğinde çok şeyler başarabileceğini biliyoruz. Engelli olmak üretime engel değildir, yeter ki fırsat verilsin. En büyük engel sevgisizliktir. Sevgiyle engelleri ortadan kaldıralım. Engeller engelliler için engel değil, engelliler için en büyük engel biziz” dedi.