Macit Özcan Spor Tesisleri’nde futbolda 3.’lük ve şampiyonluk maçının tamamlanmasının ardından düzenlenen ödül töreninde, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve tenis branşlarında şampiyon olan takım ve sporculara ödülleri Büyükşehir Belediyesi yöneticileri tarafından verildi.

Törende konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok “1. spor oyunları 5 kategoride yapıldı. Ben katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Buradaki amaç yenmek yenilmekten ziyade, elbette yenenlerin hepsini tebrik ediyoruz, özellikle Meski Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nı tebrik ediyoruz. Hak ederek bir şampiyonluk aldınız. Amaç Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin tüm çalışanları arasında bir aidiyet duygusu, birlik beraberlik duygusu yaratmaktı” dedi.

Futbolda Şampiyon Meski Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı

24 Eylül – 3 Aralık tarihleri arasında düzenlenen turnuvada, takım oyunları futbol branşında Meski Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı şampiyon olurken, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı 2, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı takımı ise 3. oldu. Şampiyon ekiplerin ödüllerini Genel Sekreter Olcay Tok verdi.

Voleybolda Şampiyon İtfaiye Dairesi Başkanlığı

Voleybol branşında İtfaiye Dairesi Başkanlığı şampiyon olurken, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 2, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ise 3. oldu. Voleybolda başarılı ekiplerinin ödüllerini ise Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel verdi.

Basketbol Şampiyonu Meski Elektrik Merkezleri Dairesi Başkanlığı

Basketbol branşında ise Meski Elektrik Merkezleri Dairesi Başkanlığı şampiyon olurken, İtfaiye Daire Başkanlığı 2. , Meski Arıtma Tesisleri Dairesi Başkanlığı 3.oldu. Başarılı takımlara ödüllerini Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir verdi.

Masa Tenisi Kadınlarda Figen Çevik, Erkeklerde Süleyman Burak Topaktaş Şampiyon oldu

Bireysel oyunlarda ise Kadınlar Masa Tenisi’nde Figen Çevik 1, Emine Özalp 2 ve Ebru Çetin 3. olurken, Erkekler Masa Tenisi’nde ise Süleyman Burak Topaktaş 1, Mustafa Kemal Öz 2 ve Taylan Özgür Sağlam ise 3. oldu. başarılı sporcuların ödüllerini ise Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz verdi.

Kadınlar Tenis Kategorisi’nde Berivan Altun, Erkekler Kategorisi’nde ise Umut Hasan çiçek Şampiyon oldu

Tenis branşında ise Kadınlarda Berivan Altun 1, Bircan Kumru 2 ve Funda Battal 3. Olurken, Erkekler Tenis Kategorisinde ise Umut Hasan Çiçek 1, Levent Muştu 2 ve Mustafa Ayan 3. oldu. Sporcuların ödüllerini İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Bahtiyar Aydın verdi.