Mersin'e önemli bir turizm yatırımı daha geliyor. Ülkemizin turizm ve otelcilik sektöründeki en önemli markalarından biri olan Dedeman Otel için imzalar atıldı .

İmza törenine Dedeman Oteller grubu adına Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman katılırken bu önemli markayı Mersin'e kazandıracak olan Victor Hotels Turizm Şirketini temsilen ise İdris Rojhat Balkan ve Mesut Aras Ürgen imza töreninde yer aldı.

5300 metrekare arazi üzerine inşa edilecek olan Dedeman Oteli 20 katlı ve 120 odadan oluşacak. Kongre Turizmine yönelik 1000 kişilik balo ve 3 konferans salonunun da içinde yer alacağı otelde olimpik ölçülerde bir de yüzme havuzu hizmet verecek . 2 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olacak otelin çatısında ise bir gökyüzü havuzu bulunacak . Lounge Restaurantı ile müşterilerine hizmet verecek olan 5 yıldızlı deluxe otelde ayrıca 700 metrekare hamam, sauna ve spa merkezi de yer alacak. Kentimize değer katacak bu projenin Yenişehir Bölgesinde bulunan Metro Market civarında olacağı ve kısa bir süre sonra temeli atılacağı öğrenildi