Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve partililer ile Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret eden Lütfi Elvan, MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin ve yöneticiler ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin; Mersin için vazgecimlez ve elzem projeler için destek istedi ve sorular yöneltti. Mersin Ana Konteyner Limanı, Pamukluk Barajı içme suyu ve sulama suyu projelerinin ihale edilip edilmediği, ihalesi yapılan Çeşmeli-Taşucu otoban yoluna ne zaman başlanacağı ve Metro yapımı projesi üzerine sorular yöneltti.

Soruları yanıtsız bırakmayan Elvan, MESİAD’ın kentin sorunlarını ilgili kuruluşlara iletmekte çok önemli bir rol üstlendiğini belirtti. Konuşmasına devam eden Elvan; Mersin projeleri için her zaman olduğu gibi desteklerini esirgemeyeceğini, Mersin’i önemsediklerini, kentin gelişmesi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

MESİAD Başkanı Engin, teşekkürlerini ileterek sözlerine başladı ve Sayın Elvan' ın Mersin' e değer verdiğini, kentin gelişmesi için desteklediğini vurguladı.