Özdağ, Sinan Ateş cinayeti ile ilgili şunları söyledi:

"Bu davanın zaman aşımı 20 yıl. Bu iktidar muhakkak gidecek. Buradan kaçamazsınız. Buradaki suçlular gerçek azmettiriciler, pazarlıkları yapanlar, kimlerle pazarlık yapıldı, kimler reddetti bunları biz duyuyoruz. Mersin limanında olan bitenler, Ankara’ya gelip yapılan şikayetler bunların hepsini duyuyoruz. Bunlar savcıların araştırması gereken konular.”

“İttifak olarak biz de aday çıkaracağız." diyen Özdağ, "Türkiye, bir tarafta cumhur ittifakı diğer tarafta millet ittifakı arasında sıkışma zorunluluğunda değil. Artık o sorumluluk ortadan kalkmıştır. İkinci tura biz de kalabiliriz. Bakalım ikinci tura biz kalırsak altılı masa bizi destekleyecek mi? Altılı masadan DEVA Partisi bizi destekler mi yok Erdoğan’ı mı destekler? Davutoğlu bizi mi Erdoğan’ı mı destekler? Daha da önemlisi Meral Akşener ikinci tura Ümit Özdağ kalırsa; Ümit Özdağ’ı mı destekler Erdoğan’ı mı?

Altılı masada “pis yedili” oynanıyor gibi bir his var içimde. İmamoğlu’yla Meral Akşener arasında Buğra Kavuncu üzerinden ciddi bir ilişki kurulmuş. Bu arada İstanbul Belediyesi’nde İyi Parti’ye verilen genel müdürlükleri biliyoruz. Burada oluşmuş bir menfaat birlikteliği var. Bu menfaat birlikteliğinin siyasette de devam ettiğini görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı