Uysal ve Taşkıran ailelerinin bu mutlu gününde genç çiftleri sevenleri de yalnız bırakmadı. İş ve siyaset dünyasından çok sayıda insanın katıldığı muhteşem düğün töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu da gönderdiği telgrafla genç çifti kutladı. Daha önce belirlenmiş olan Edirne programı nedeniyle düğüne katılamamış olmanın üzüntüsünü yaşadığını dile getiren Kılıçdaroğlu mesajında; mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir gelecek dilediğini iletti.

Merve Uysal ve İstemihan Can Taşkıran çifti Loxy Garden Kır Düğün Tesisinde gerçekleşen törene müzik eşliğinde dans ederek girdi. İlk dans sonrası bu mutlu birlikteliğe tanık olmak için düğüne gelen konuklar da genç çifte eşlik etti.

Halaylar, oyun havaları ve danslarla yaşanan unutulmaz gecede, düğün pastası da ‘mutlu ve sağlıklı bir gelecek’ dilekleriyle kesilerek konuklara ikram edildi.

Mutlu bir geleceğe ‘evet’ dedikleri nikah töreninde genç çiftlerin şahitliklerini CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mersin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Seyfettin Atar, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayyar Tahiroğlu, CHP Büyükşehir Meclis Üyesi Tuncay Gökçel, Mezitli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Emine Çil, Mezitli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özlem Aksöz yaptı. Genç çiftlerin nikah cüzdanını da Milletvekili Alpay Antmen verdi. Antmen, birbirlerini üzmeyecekleri, kollayıp sahip çıkacakları sözünü de vermelerini istedi.

Merve ve İstemihan Can’ın birlikte yaşama adım attıkları düğün töreni, halaylar ve oyun havaları ile geç saatlere kadar devam etti.