AKParti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Özkan mesajından şunları ifade etti:

“Milli bayramlar ülkemizin ve milletimizin daima birlik ve beraberlik ruhunun en zirvede yaşandığı ve yeniden pekiştiği günlerdir. Millî mücadele döneminde birlik ve kardeşlik içinde düşmana karşı mücadele eden milletimiz bugün kurduğu Cumhuriyetin 99. yılını büyük bir coşku ve birliktelik içinde kutlayacağız.

Cumhuriyet Bayramı, dünyada eşine az rastlanan bir inanç ve azmin sonucu, bu toprakların bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatıdır. ‘Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan Tek Devlet’ anlayışı ile kurduğumuz, demokrasi ve halk iradesiyle taçlandırdığımız Cumhuriyetimiz, Türk milletinin ebedi varlığı ile ilelebet devam edecek ve yaşayacaktır. Bizde Cumhuriyetimizi var eden değerlere daima sahip çıkarak büyük bir milletin fertleri olarak güzel bir geleceğe hep beraber yürümeli ve Türkiye’mizi hep birlikte yarınlara taşımalıyız.

Bu vesileyle bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, bütün Mersinli vatandaşlarımın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.