Annesi ya da babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencilere 8 yıl boyunca ücretsiz kolej eğitimi sunan Darüşşafaka Cemiyeti, 2023’e özel hazırladığı hediyelik eşyaları hayırseverlerin beğenisine sunuyor.

1863 yılından bu yana “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla çalışmalarını sürdüren Darüşşafaka Cemiyeti, özel olarak tasarladığı yeni yıl hediyeleriyle, sevdikleriniz adına yetenekli ve başarılı öğrencilerin eğitimine katkıda bulunma fırsatı veriyor. Hem sevdiklerinizi mutlu etmek hem de bir çocuğun eğitimine katkıda bulunmak için Darüşşafaka Cemiyeti’nin tasarladığı yeni yıl hediyeleri sadece bir “tık” uzağınızda…

2023 yılına girerken, sevdiklerini farklı bir hediye ile sevindirmek isteyenler web adresinden yapacakları bağışla Darüşşafakalı öğrencilerin başta eğitim olmak üzere tüm ihtiyaçlarının karışlanmasına destek olma fırsatı yakalayacaklar. Her yıl yüzlerce çocuğa nitelikli eğitim olanağı sunan Darüşşafaka Cemiyeti’nden alacağınız yeni yıl hediyeleri, daha fazla çocuğun hayallerine ulaşmasına yardımcı olacak.

160. yılını kutlayacağı yeni yılda Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağış yapmayı tercih eden hayırseverler, annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz öğrencilerin ihtiyaçlarına destek olabilecek. Darüşşafakalı öğrencilerin hayallerini; “Yeni Yıl Bağış Sertifikası”, kupa, defter, masa takvimi, mum, kolonya, hediye kutusu, termos, çikolata gibi birbirinden farklı seçeneklerden birini tercih ederek gerçekleştirebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı