Mersin’de dijital medya dünyasında heyecan verici bir işbirliği hayata geçti. Sonses.tv’nin imtiyaz sahibi, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı A. Vahap Şehitoğlu, dijital dünyanın yükselen Mersinli genç CEO’larıyla güç birliği anlaşması imzaladı.

Türkiye genelinde tanıtım ve reklam ajanslarıyla çalışan, 200 internet gazetesi sahibi genç dijital uzmanlar Vadi Sağdıç, İsmail Usta ve Turan Doğan, Sonses.tv ile ortak çalışma kararı aldı.

Şehitoğlu, günümüz dijital medya şartlarında uzmanların güç birliği yapmasının büyük önem taşıdığını vurguladı. Bu işbirliğiyle birlikte Sonses.tv’de üretilen haberler, istendiğinde eş zamanlı olarak 200 internet gazetesinde yayınlanacak.

Bu stratejik ortaklık sayesinde Mersin’in dijital görünürlüğünü artıracağını belirten Şehitoğlu:
“Mersin ve Mersinlilerin sesi artık daha geniş kitlelere ulaşacak" dedi.

Muhabir: A.Vahap Şehitoğlu