Mersin Valisi Sayın Atilla Toros başkanlığında, Anamur ilçesinde kurumlar arası iş birliğini artırmak ve hizmetlerin etkinliğini değerlendirmek amacıyla kapsamlı bir Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Whatsapp Görsel 2025 10 02 Saat 15.15.49 3Ba974E4

02 Ekim 2025 tarihinde düzenlenen toplantıya, ilçe genelindeki tüm önemli kurum müdürleri katılım sağladı.

Toplantıda ana gündem maddeleri olarak; kamu düzeni, güvenlik ve asayişin sağlanmasına yönelik mevcut durum değerlendirildi. Ayrıca, vatandaşlara sunulan kamu hizmetlerinin etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesine yönelik hususlar detaylıca ele alındı.

Whatsapp Görsel 2025 10 02 Saat 15.15.48 Cb470C3F

Vali Toros ve kurum müdürleri, Anamur’da devam eden ve planlanan projeler hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak koordinasyonu güçlendirme kararları aldı. Toplantı, kamu hizmetlerinin aksamadan ve yüksek kalitede sürdürülmesi hedefiyle sona erdi.

Muhabir: Ahmet Biracı