Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, birim müdürleriyle birlikte ilçenin sahil şeridinde kapsamlı bir denetim gezisi yaptı. Viranşehir sahilinden başlayarak Akdeniz Mahallesi’ne kadar olan güzergahı çevre dostu elektrikli araçla kateden Başkan Tuncer, bu tercihiyle sürdürülebilirliğe olan bağlılığını gösterdi.
İncelemeler sırasında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Tuncer, "Solikent yürüyüş yolunu tamamlayarak sahillerimize yeni bir soluk kazandırdık. Bu çalışmalarımızı Mezitli’deki tüm sahillerde sürdürerek vatandaşlarımızın daha modern, güvenli ve yaşanabilir alanlarda vakit geçirmelerini sağlayacağız" dedi.
Sahil boyunca yürüyüş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Tuncer, özellikle yeni düzenlenen yürüyüş yolu ve sosyal donatı alanları hakkında olumlu geri dönüşler aldı. Vatandaşlardan Ayşe Taşkın Yıldız, çocuklarıyla güven içinde vakit geçirebilecekleri temiz bir sahile sahip oldukları için memnuniyetini dile getirirken, Mehmet Demir ise yapılan düzenlemelerin kentin kimliğini değiştirdiğini belirtti.
Başkan Tuncer, açıklamalarında Mezitli’nin geleceğini şekillendiren projelerin temelinde çevre ve sürdürülebilirlik ilkelerinin yattığını vurguladı ve "Hem doğayı koruyan hem de vatandaşlarımızın sosyal yaşamını güçlendiren projeleri hayata geçiriyoruz" diye ekledi.


