Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Çukurova Mahallesi'nde inşa edilen yeni park alanını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle ve esnafla bir araya geldi. Toplam 2 bin 760 metrekarelik bir alana kurulan park, içerisinde yürüyüş parkurları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları, kafeterya ve spor aletleri gibi çok yönlü donanımları barındıracak.

Parkın en kısa sürede tamamlanarak halkın kullanımına sunulacağını belirten Başkan Yıldız, amaçlarının her yaş grubuna hitap edecek sosyal alanlar oluşturmak olduğunu söyledi. Yıldız, "Toroslarımızda her mahallemize nefes aldıracak yeni yaşam alanları kazandırmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.
Toroslar İçin Daha Yeşil Bir Gelecek
Mevcut parklarda bakım ve yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Yıldız, ilçeye 5 yeni park daha kazandırdıklarını hatırlattı. Parkların sadece yeşil alan değil, aynı zamanda spor ve yürüyüş gibi faaliyetlerin yapılabileceği önemli yaşam merkezleri olduğunu vurguladı.
Başkan Yıldız, "Hedefimiz, Toroslar’ı vatandaşlarımız için daha yeşil, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek. Bu süreçte sadece bugünü değil, geleceğimizi de düşünerek adımlar atıyoruz" ifadelerini kullanarak, belediyenin kent vizyonuna dair önemli mesajlar verdi.




