Fotoblok, arasında hafif ve sert bir zeminin bulunduğu iki tarafı parlak karton şeklinde olan ancak kartondan daha kalın yapıya sahip bir kırtasiye malzemesidir. Bu ürün farklı kalınlıklarda ve renklerde de üretilir. İç mekân alanlarında, ayaklı veya tablo olarak kullanılan bir malzeme olarak da bilinir.

Fotoblok nedir? Fotoblok, levhalar mimari ürünlerde ve maketlerde çok kez kullanılır. Ek olarak bu ürün yaygın kullanılan sert zemin baskı reklam malzemesidir. Forekse göre daha kırılgan bir yapıya sahiptir.

Fotoblok Kimler Kullanır?

Fotoblok ürününü çocuk, genç ve yetişkin kategorisindeki herkes kullanabilir. Ürünü kullanabilme için belli bir yaşta olmak gerekmez. İhtiyacı olan herkesin kullanmasında bir sakınca olmayan ürünlerden bir tanesidir.

Fotoblok Fiyatları

Hemen hemen her yerde farklı renklerde satışa sunulan bu ürün uygun fiyatlıdır. Kişinin bütçesini zorlamayan bu ürüne yurdun her kesiminden insanın ulaşabilmesi mümkündür. Oldukça ucuz fiyatlarla kişinin hizmetine sunulan bu üründe ekonomik anlamda tutarlılık vardır. Kırtasiyelerden ve çeşitli marketlerden ulaşabilecek olan bu ürüne https://www.guvensanat.com/fotoblok adresinden de güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz.