Bu yenilik ile kullanıcılar; telefonlarına gelen SMS linkine tıklayıp, Aras Kargo’nun Durak Durak Takip özelliğini seçerek, kargosunun adresine varmasına kaç durak kaldığını takip edebiliyor. Bu hizmetin anlatıldığı ‘Durak Durak Tahmin’ videosunda Türkiye Erkek A Milli Takım futbolcuları Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek eğlenceli bir yarışma ile karşı karşıya geliyor.

Sporun birleştirici gücüne inanan ve bu doğrultuda Türkiye Erkek A Milli Futbol Takımı Resmi Sponsoru olan Aras Kargo’nun, dijital platformlar için hazırladığı ‘Futbolun Heyecanını Taşıyoruz’ temalı yeni video, Aras Kargo sosyal medya hesaplarında ve YouTube kanalında yayınlanmaya başladı.

Aras Kargo aracının TFF tesislerine gelmesiyle başlayan ve toplamda 3 dakika 38 saniye süren reklamda, A Milli Futbol Takımı oyuncularından Cenk Özkaçar (Valencia) ve İsmail Yüksek (Fenerbahçe), “Durak Durak Tahmin” adlı bilgi yarışmasında kendilerine yöneltilen soruları yanıtladılar.

Keyifli anlara sahne olan yarışmada, iki genç oyuncuya, A Milli Futbol Takımı tarihinden ve Aras Kargo yeni hizmet özelliklerinden oluşan toplam 6 soru soruldu. Soruların sonunda Valencia’da forma giyen milli futbolcu Cenk Özkaçar yarışmayı kazandı. Yarışma sonunda futbolculara Aras Kargo’nun maket tırı hediye edildi.


Hibya Haber Ajansı