Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. 21 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’da Serdivan Spor Salonu’nda Mihalıççık Spor Kulübünü ağırlayacak olan Büyükşehir, sezonun ikinci yarısına da galibiyetle başlamak istiyor.

Ligin ilk devresini 3. sırada tamamlayan Büyükşehir, ikinci devre öncesinde de işi sıkı tuttu. Pas, 4’e 4 mücadele ve atış çalışmaları ile cumartesi günü oynayacağı karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Hentbol Takımı Antrenörü Mehmet Fatih Işık ve Takım Kaptanı Ramazan Döne, galibiyet için parkeye çıkacaklarını ifade ederek, Sakaryalı sporseverleri tribünlere davet etti.

Antrenör Mehmet Fatih Işık, “Hedefimiz öncelikli olarak lig şampiyonluğu, sonrasında da Türkiye kupası şampiyonluğu. İkinci yarı çok farklı bir Büyükşehir Hentbol takımı karşınızda olacak” derken; takım kaptanı Ramazan Döne, taraftarlara seslenerek, “Şampiyon olacaksak da taraftarlarımızla birlikte olacağız. Tüm sporseverleri takımımızın yanında olmaya davet ediyorum” dedi.