MEİGDER ziyareti sırasında samimi ve içten söylemleriyle dikkat çeken Dr. Fatih Dölek’in bir Mersinli olarak özellikle sağlık alanında Mersin’e önemli hizmetler yapacağına inancının tam olduğunu dile getiren MEİGDER Başkanı A.Vahap Şehitoğlu, Dr. Dölek’in projelerini hayata geçirmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Fatih Dölek ise Mersin’in bir çocuğu olarak siyaset arenasında başarılı olmak için yola çıktıklarını belirterek, “Şu ana kadar her kesimden gördüğümüz destek bizi çok mutlu etti. Bu hırs ve azimle yolumuza devam ediyoruz. İnşallah Mersin Milletvekili olarak Meclise gittiğimizde verdiğimiz her sözün arkasında duracağız. Özellikle sağlık alanında önemli projelerimiz var ve Allah’ın izniyle bunların hepsini hayata geçireceğiz.

Şunu demek isterim ki; ‘Mersin sağlık turizm merkezi olacak.’ Buna tüm Mersinliler inansın” diye konuştu.
Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Yardımcılığı görevinden istifa ederek, AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Dr. Fatih Dölek’e vatandaşların gösterdiği sevgi ve yakın ilgi yüzleri güldürürken, özellikle muhtarlarla yaptığı toplantılarda aldığı destek tüm dikkatleri üzerine çekiyor.