Enerjinin elde edilmesine yardımcı önemli araçlar arasında yerini alan jeneratörler, elektrik kesintisi durumlarında kullanılabileceği gibi elektrik altyapısının olmadığı durumlarda da kullanılabilmektedir. Elektrik kesintilerinde yüksek performansta bir verimlilik sağlayan jeneratör fiyatları ise bazı faktörlere göre değişebilmektedir. Kullandığı yakıt, güç aralığı veya projenize özel detaylar fiyatları etkileyebilmektedir.

Dizel jeneratörler, doğalgazlı jeneratörler, biyogazlı jeneratör ve daha birçok farklı detayda ve güç aralığında üretilen bu jeneratörler, farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar tarafından tercih ediliyor. Jeneratörlerde farklı tip yakıtlar kullanılabilir ve bu yakıtlarda jeneratörlerin farklı kapasite özellikleriyle çalışmasına destek olur. Bu durum ise yakıt ürünlerindeki fiyat aralıklarının değişimine sebep olabiliyor.

Yüksek Dayanıklılığa Sahip Jeneratörler

Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirilen Teksan jeneratör ürünleri, en zor koşullarda bile sorunsuz şekilde performans sergiler. Dış kabin dayanıklılığı 3000 saatlik tuz testi ile belgelenmiş olan Teksan jeneratörleri ayrıca 9 büyüklüğündeki depremlere kadar aralıksız çalışabildiğini gösteren sismik sertifikaya da sahiptir. Teksan jeneratörleri, enerji ihtiyaçlarınıza göre farklı güç aralıklarında üretilir. Yine de taleplerinize göre prime veya stand by üretim mümkündür. İhtiyaca yönelik üretimi sağlanan jeneratörlerle sorunsuz ve sıkıntısız enerji kullanımı sağlayabilir ve her an, kesinti olmadan elektrik tüketiminizi sürdürebilirsiniz.

Jeneratörler konusunda detaylı bilgi sahibi olmak için https://www.teksan.com/tr/jenerator/ adresini ziyaret edebilir ve ürünler konusunda teknik bilgiye sahip olabilirsiniz.