İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı koordinesinde bir araya gelen 500 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara’ya gitti. Başkent’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkacak olan 500 kişilik heyet, Anıtkabir ziyaretinin ardından Afyonkarahisar’a geri dönecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir araya gelen İYİ Partili kadınlar, sabahın erken saatlerinde yola çıkarak Anıtkabir’e gitti. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun da eşlik ettiği Anıtkabir ziyaretinde Cumhuriyet ile birlikte kadınlara pozitif ayrıcalıklar tanıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dualarla anıldı. Türkiye’nin pek çok kentinden İYİ Partili kadınlar, Ata’nın huzurunda bir araya geldi.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm vefakar, cefakar ve emekçi kadınların gününü kutlayarak şöyle konuştu:

“Bugün İYİ Parti olarak 500 kadın dava arkadaşımızla büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret ettik. Cumhuriyet ile beraber kadınların toplumdaki statüsünü artıran, kadınlara değer kazandıran Atamızı saygı ve özlemle andık. Biz İYİ Parti olarak büyük önderimizin izinden gidecek ve onun yolundan hiç ayrılmayacağız. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. İYİ’lik, güzellik sembolü olan kadınlarımızın gününü bir kez daha kutluyorum. “Kadın yükselecek, Türkiye güçlenecek” parolasını kendimize ilke edinerek Cumhuriyetimize ve değerlerimize sahip çıkacağız.”

Hibya Haber Ajansı