ANKARA (İGFA DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesaplarından yayınladığı mesajında, önlerinde çok uzun yıllar olduğunu belirterek, ″Büyük başarılara imza atacağız” dedi.

Babacan’ın yayımladığı üçüncü yıl mesajında şunlara vurgu yapıldı:

“Bugün, cesur yol arkadaşlarımla beraber özgür ve zengin Türkiye hayaliyle yola çıkalı tam üç sene oldu. Bu üç senenin her gününü ilmek ilmek çalışarak beraberce ördük. Şehir şehir büyüdük. İşlerinde uzman, çalışkan, umut dolu çok güzel arkadaşlar tanıdım. Kadromuz sürekli büyüdü. Sevincimizde de, üzüntümüzde de beraberdik. Koskoca bir aile olduk. Çok güzel işlere imza attık. Siyasette yepyeni bir yol açtık. Ülkemizde daha önce görülmemiş kapsamlı çalışmaları, eylem planlarını hazırladık. Masa başında durmadık, köşe bucak ülkemizin her yerine gidip derdi asıl sahibinden dinledik. Kendi kendimize çalışmadık, alanında uzman herkesin kapısını çaldık, fikrini aldık. İlk günkü gücümüzü ve umudumuzu daha da artırdık. Şimdi, başladığımız yolculuğun en önemli duraklarından birine ulaşmak üzereyiz″.

“Eşit vatandaşlık ilkemizden asla vazgeçmeden, demokratik değerleri ihya edeceğimiz, adaleti sağlayacağımız; özgür ve zengin Türkiye’ye çok az kaldı″ denilen açıklamada, Babacan, 3 yılın az olmadığını ancak daha önlerinde çok uzun yıllar ve yollar olduğunu söyledi.

Babacan, ″Birlikte nice büyük başarılara imza atacağız. Partimizin üçüncü yaşı kutlu olsun″ mesajı verdi.

https://twitter.com/alibabacan/status/1633724961050206212