Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, seçim öncesi parti içi huzursuzluk yaratan CHP İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu’na tepki gösterdi.

Gazetemizde yer alan ‘ CHP Yenişehir’de akıl tutulması’ başlıklı haberimizin kamuoyunda yankı bulması ve sosyal medyada da tepkilerin artması üzerine Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, gelişmelerle ilgili açıklamada bulundu.

Seçim öncesi, İlçe başkanının kamuoyunda yaratmak istediği huzursuzluğu yersiz bulan Özyiğit, şu açıklamayı yaptı:

“Belediyemizin iş ve hizmetlerini aksatmak, sürtüşmelerden beslenmek isteyen bu şahıs kendini biraz önemli kılmak için küçük hesaplar peşinde. ‘Ya benden olacaksınız! Ya Özyiğit’ten yana olacaksınız! Diyerek meclis üyelerini tehdit etmek sonrasında onları disipline vermek de ne oluyor? Böyle saçma bir düşünce bir ilçe başkanına yakışır mı? İkimizde bu partiyi temsil ediyoruz! Kime ve neye hizmet ettiğini parti tabanımız değerlendirecektir.

Böyle bir dönemde ilçe başkanının tavırlarını talihsiz bir davranış olarak görüyorum. Ancak bizim meşguliyet alanımız olamaz. Ülkemiz büyük felaketlerle karşı karşıya ve biz binlerce depremzedeyi misafir ediyoruz. Ülkemiz 14 mayısta çok önemli bir dönüşümün eşiğinde. Böyle kısır çekişmeler, küçük hesaplar bizim gündemimiz olamaz.”

Meclis üyelerini disipline veriliş nedeninin ortaya çıkması üzerine, sosyal medyada da büyük tepki toplayan CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu’nun görevden alınacağı gündeme oturdu!