Farklı tasarım ve mevsimsel renklerdeki Suwen plaj koleksiyonu, şık, feminen, zarif, spor, cool, geniş beden aralıklarındaki model alternatifleri ve özenle seçilmiş kumaş türleriyle yaz modasında yerini alıyor. Bu sezon da plajlarda göz alıcı görünmek için farklı yaş, beden ve vücut tipindeki kadınların ihtiyaçlarını karşılayabilecek tasarımları klişe kalıplardan uzaklaşarak, kadınların her anında özgürce davranabileceği konfor ve şıklıkta hazırladı.

Suwen plaj koleksiyonu, özellikle büyük bedenli kadınların da güncel tasarımlarda model alternatifleri bulabileceği bir marka. Desenli yaz elbiseleri ve plaj koleksiyonunu tamamlayan pareoları, yumuşak kumaş türleri ve renkli dokularıyla dikkat çekiyor. Her yaz olduğu gibi bu yaz da retro, şık, spor, klasik, desenli mayo tasarımlarıyla ön planda.

Bu sezonun plaj trendleri arasında en çok dikkat çeken ürünler, aksesuarlı bikini modelleri ve mayolar. Son yıllarda plajlarda tek parça plaj stili, kadınların öncelikli tercihleri arasında yer alıyor. Cesur ve kruvaze kesimler, sırt dekolteleri, bel gölgesine vurgu yapan kemerli modeller ve toparlayıcı özellikteki mayolarıyla Suwen, özel desenleri ve alternatifli modelleriyle kadınların favori ürünleri arasında yerini alıyor.

2023 plaj giyimi global trendleri arasında yer alan petit carée gibi vintage stiller, floral efektler, neon renkler, cut out detaylar, illüzyon oyunları, üçgen, straplez, fırfırlı modeller, yüksek beller, halter kesimler, ışıltılı dokunuşlar, kemerler, zincir ve gold aksesuarlar, pliseler, vücudu saran ipli bağlamalar; hepsi ve daha da fazlası Suwen’in yeni 2023 plaj koleksiyonunda kendini gösteriyor.

Tamamlayıcı parçalara değer veren ve ürün çeşitliliğini bu anlamda zengin tutan Suwen bu koleksiyonunda yer alan, mayo ve bikinilerini kusursuz bir şekilde tamamlayan, pareoları, plaj elbiseleri, pareo pantolonları, üçgen büstiyerleri, gömlek elbiseleri gibi hem plajda hem de yaz boyunca keyifle giyilebilecek parçalarıyla ilgi çekiyor.

Suwen’in 2023 plaj koleksiyonuna, tüm Suwen mağazalarından ve https://www.suwen.com.tr/ adresli online alışveriş sitesinden ulaşabilirsiniz.