Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şöyle:

"Korkutamazsınız. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yapılan silahlı saldırıyı lanetliyorum. Sayın Meral Akşener başta olmak üzere tüm İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Karanlık elleriyle ülkemizi karıştırmak isteyenler asla amaçlarına ulaşamayacak."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gerçekleştirilen menfur saldırıyı kınıyor, İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; faillerin hukuk önünde hesap vermelerini temenni ediyorum. Öfke, şiddet ve nefret siyaseti kaybedecek; umut, huzur ve güven hakim olacak."

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'nın sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj şu şekilde:

"İYİ Parti'ye ve Sayın Meral Akşener'e geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Saldırının sorumluları derhal bulunup cezalandırılmalıdır. Ülkemizin şiddetten arındırılması için mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz."

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ise mesajında, "İYİ Parti'ye ve Sayın Meral Akşener'e geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Saldırının sorumluları derhal bulunup cezalandırılmalıdır. Ülkemizin şiddetten arındırılması için mücadeleye kararlılıkla devam edeceğiz. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı