CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Mersinlilere “28 Mayıs’ta sandığa gidin çağrısı” yaptı. Kış, “Sandıktan çıkacak sonuç geleceğimizi tayin edecek. CHP milletvekili olarak herkesten, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, ülkemize yakışan bir yönetim anlayışıyla yönetilmek adına Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeleri rica ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Gülcan Kış, İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. Kış’ı mazbata töreninde CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, partiler ve Kış ailesi yalnız bırakmadı.
CHP Mersin milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Mehmet Emin Ekmen, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır ile birlikte Mersin adliyesi önünde açıklamalarda bulunan Gülcan Kış, “Bugün Mersin milletvekilleri olarak, resmi olarak mazbatalarımızı aldık. Şu andan itibaren, siyasi görüşleri ne olursa olsun bütün Mersin halkının milletvekili olacağım” dedi.

14 Mayıs’taki seçimlerde mevcut cumhurbaşkanının kazanamadığını ve seçimin ikinci tura kaldığını ifade eden Gülcan Kış, “28 Mayıs’ta tekrar sandıklara gitmek üzere seçim kampanyamız devam ediyor. Buradan bütün Mersin halkına sesleniyorum. 28 Mayıs’ta kullanacağımız oyu sıradan bir oy olarak görmemek lazım. Bir oydan ne olur dememek lazım. Herkesin sandığa gitmesini sağlayalım. Orada oy kullanırken ellerini vicdanlarına koysunlar. Akıllarıyla, vicdanlarıyla oylarını kullansınlar. Sandıktan çıkacak sonuç geleceğimizi tayin edecek. CHP milletvekili olarak herkesten, cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, ülkemize yakışan bir yönetim anlayışıyla yönetilmek adına Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeleri rica ediyorum. Kampanya sürecinde, iftiralarla, yalanlarla halkın iradesini kırmaya çalıştılar. Halk bunun farkında. Halkımız cumhuriyet adına, ülkemiz adına, huzurlu, mutlu bir Türkiye için iradesini kullanacaktır” diye konuştu.