Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Medeka Kent Söyleşileri" kapsamında, fotoğraf sanatının kültürel yönlerini ele alan bir etkinlik gerçekleştirilecek. "Kültürden Fotoğrafla Anlatmak Kadraja" başlıklı söyleşi, 16 Eylül Salı günü saat 17.30'da Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacak.
Etkinlikte, fotoğraf dünyasının önemli isimleri bir araya gelecek. Konuşmacı olarak Fikriye Er, Metin Gönen ve İnci Koyuncu yer alacak. Söyleşinin moderatörlüğünü ise Monika Kuki üstlenecek.
Söyleşide, fotoğrafın sadece bir kare yakalamaktan öte, kültürel değerleri, hikayeleri ve duyguları nasıl yansıttığı üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştirilmesi bekleniyor. Etkinlik, fotoğrafçılıkla ilgilenen herkes için ilham verici ve bilgilendirici bir platform sunmayı amaçlıyor.
Muhabir: Ahmet Biracı