Pinhan Kültür ve Sanat Derneği, 8. Doğu Anadolu Erzurum Kitap Fuarı kapsamında düzenlediği şiir ve müzik dinletisinde yaklaşık bin sanatseveri buluşturdu. 1 Kasım’da gerçekleştirilen programda Türk halk müziği eserleri seslendirilirken, Pinhan yazarları da şiirlerini okudu.
Erzurum Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği fuara, Erzurum Temsilcisi Ayşenur Dürlü’nün koordinasyonuyla katılan dernek, Pinhan Kitap markasıyla yaklaşık altı ayda yayımladığı 30’a yakın eseri okurlara sundu.
Derneğin Kurucu Genel Başkanı Av. Mustafa Asım Kahyaoğlu da fuarın ilk günlerinde kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla bir araya geldi. Kahyaoğlu, amaçlarının kitap yayımlamanın yanı sıra yeni yazarlara imkân sağlamak ve kültürel değerleri gelecek kuşaklara taşımak olduğunu belirtti. Organizasyona katkıları için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ekibine teşekkür etti.
Pinhan Kitap standındaki yazar buluşmaları ve imza etkinlikleri, fuarın sona ereceği 8 Kasım’a kadar devam edecek.


