Malatya’da 30 okul takımı ve 390 sporcunun katılımıyla düzenlenen Kriket Bölge Şampiyonası tamamlandı; ilk dörde giren takımlar Türkiye Şampiyonası’na çıktı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Kriket Bölge Şampiyonası, Malatya’da gerçekleştirilen final müsabakalarıyla sona erdi. 31 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında Yeşiltepe 1, 2 ve 3 nolu sahalarda düzenlenen organizasyona, farklı illerden 15 kız ve 15 erkek olmak üzere toplam 30 okul takımı katıldı.

Toplam 390 sporcunun mücadele ettiği çekişmeli müsabakalar sonucunda, kendi kategorilerinde ilk dört sırayı elde eden takımlar belirlendi. Dereceye giren bu takımlar, ileri bir tarihte düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Muhabir: Esat Durak