Yenişehir Belediyesi, kent genelinde sürdürdüğü yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına Pirireis Mahallesi’nde devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 1108, 1110 ve 1111 sokaklarda kapsamlı bir düzenleme çalışması başlattı. Mahalle sakinleri, yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür etti.

Thumbnail Yenişehir’de Yol Ve Kaldırımlar Yenileniyor (5)

Çalışmalar kapsamında, 1108 ve 1110 sokaklarda kilit taşı yol gövdesi tamamen yenilenirken, 1111 sokakta hem kaldırım hem de yol gövdesi baştan sona elden geçiriliyor. Zamanla oluşan çökme, aşınma ve bozulmaların giderildiği sokaklarda, mevcut yamalar kaldırılarak daha güvenli ve estetik bir ulaşım hattı oluşturuluyor.

Thumbnail Yenişehir’de Yol Ve Kaldırımlar Yenileniyor (3)

Özellikle okul ve parkların bulunduğu bu alanda yapılan düzenlemelerin, hem yayalar hem de araç sürücüleri için güvenlik ve konforu artırması hedefleniyor. Yenileme çalışmalarıyla birlikte bölge halkının günlük yaşam kalitesinin yükseltilmesi amaçlanıyor.

Yenişehir Belediyesi, kent genelinde ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde yol, kaldırım ve altyapı çalışmalarını planlı şekilde sürdüreceğini bildirdi.

Muhabir: Ahmet Biracı